Nieuws

CHRIS Beauty Bar breidt uit!

Op donderdag 24 oktober heropende CHRIS haar vernieuwde beauty bar tijdens een feestelijke heropeningsavond. De toonaangevende beautysalon in Bezuidenhout vierde haar driejarig bestaan met onder meer twee nieuwe luxe behandelkamers, nieuwe behandelingen en een volledig vernieuwde website.

Nieuwe climated controlled behandelruimtes

CHRIS groeide uit haar jasje. En dus onthullen we tijdens de heropening twee geheel nieuwe behandelruimtes. De behandelkamers zijn ruim, luxe, climated controlled en voorzien van comfortabele, verwarmde behandelstoelen. Bij CHRIS willen we namelijk niets anders dan dat klanten zich op hun gemak voelen. Met de toevoeging van de nieuwe behandelkamers kunnen de schoonheidsspecialisten tegemoet komen aan de toenemende klantenstroom en zo meer mensen in de watten leggen met een gezichtsbehandeling, massage of pedicure.

Microneedling en Dermalogica Digital Detox bij CHRIS

Met de heropening van CHRIS voegt de beautysalon ook twee nieuwe behandelingen aan het aanbod toe: microneedling en Dermalogica Digital Detox. Voor de microneedlingbehandeling wordt gebruik gemaakt van de meest innovatieve Dermapen 4, welke minuscule gaatjes in de bovenste huidlaag maakt. Deze huidverbeterende behandeling laat verjongende resultaten zien en is populairder dan ooit. Digital Detox is een ontspannende gezichtsbehandeling van Dermalogica – het verzorgingsmerk dat in de salon wordt gebruikt en waar CHRIS ambassadeur van is – en is geënt op het ontstressen van de huid, waarbij je afstand neemt van digitale prikkels. Op 24 oktober vertellen de schoonheidsspecialisten graag meer over de nieuwste behandelingen.

Tal van activiteiten tijdens de heropening

Tijdens de feestelijke heropening op 24 oktober zijn er verschillende activiteiten, waaronder een demo van Dermalogica Digital Detox, een gratis FaceFit-behandeling en make-upworkshop van Delilah en GelColor voor de halve prijs. Bezoekers genieten van hapjes en drankjes en kunnen draaien aan het prijzenrad. Tot slot geldt er tijdens de heropeningsavond 15% korting op alle salonproducten.

Website in nieuw jasje

Ook de website (chrisbeautybar.nl) werd in het nieuw gestoken. Niet alleen kreeg de look & feel een update, ook is er nu meer info over alle behandelingen te vinden en plaatsen we regelmatig nieuwtjes en events. Daarnaast is het mogelijk online een afspraak te maken. Snel en makkelijk!

Over CHRIS beauty bar

CHRIS beauty bar werd in 2016 geopend door Christina van Paassen. De salon – gevestigd op de tweede etage van WTC Den Haag – groeide al snel uit tot een begrip in Bezuidenhout en omgeving. Bij CHRIS vind je gezichtsbehandelingen, massages, harsen en hand- en voetverzorging onder één dak, voor hem en haar. CHRIS werkt met prestigieuze merken als Dermalogica, OPI en Delilah.

Het laatste nieuws

Maatregelen WTC The Hague betreffende coronavirus

Maatregelen WTC The Hague betreffende coronavirus

Opnieuw is zondagmiddag tijdens een persconferentie van de overheid aangekondigd dat de Corona maatregelen in het hele land wederom zijn aangepast en aange

A taste of Tanzania

A taste of Tanzania

Donderdag 30 januari opent de WTC The Hague Art Gallery de fototentoonstelling ‘A Taste of Tanzania’.

Earth Hour & PrintLess contest

Earth Hour & PrintLess contest

Op 30 maart, tijdens Earth Hour, start de Green Business Club met de GBC PrintLess Contest: Tone it down! Bedrijven en regio's gaan twee maanden lang met e